О нама

mitrovic-mala-reka-lНаша фирма је почела са радом септембра 1998. године.

Недуго по оснивању дошли смо на идеју да искористимо природу која нас окружује и почнемо са узгојем Калифорнијске пастрмке.

Чиста и незагађена река Рача која је и сама богата поточном пастрмком, извор Лађевац који се улива у реку, планина Тара где ова река настаје, даје нам идеалне услове да имамо увек квалитетну Калифорнијску пастрмку.

Кањон реке Раче је усечен у средишњем току реке Раче. Река извире на простору Калуђерских Бара, у северном делу планине Таре, а улива се у Дрину код Бајине Баште. Дубина кањона је 330-350м. У средишњем делу кањон је јако узан, ширине тек неколико метара, а стране су стеновите, углачане и потпуно вертикалне. На десној кањонској страни, при изласку из кањона налази се алкално-термални крашки извор Лађевац, гравитационог типа са температуром воде 15-18 степени целзијуса и издашношћу 50дм3/с.

По мишљењу многих људи, узимајући у обзир и туристе који доста посећују овај крај, место Бајина Башта и планина Тара је еколошки рај односно савршено место у природи са питком водом и незагађеном околином у шта се можете уверити и ако погледате фотографије испод.